vvd raalte blij met komst glasvezel buitengebied

“De VVD in Raalte heeft zich jarenlang ingezet voor de totstandkoming van breedband internet voor de gehele gemeente”, zegt Wim Tutert namens de fractie. “Op verschillende manieren heeft de VVD aangedrongen op ontwikkelingen die het voor een burgerinitiatief en later een commerciële partij mogelijk zou moeten maken om glasvezel aan te leggen.”

Tutert: “Snel internet is cruciaal voor de leefbaarheid en vitaliteit in het buitengebied en wij zijn als fractie dan ook zeer verheugd dat CIF tot realisatie overgaat. Wij gaan er echter wel vanuit dat het gehele buitengebied wordt aangesloten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.