Home / archiefcentraal / vvd raalte blij met komst glasvezel buitengebied

vvd raalte blij met komst glasvezel buitengebied

“De VVD in Raalte heeft zich jarenlang ingezet voor de totstandkoming van breedband internet voor de gehele gemeente”, zegt Wim Tutert namens de fractie. “Op verschillende manieren heeft de VVD aangedrongen op ontwikkelingen die het voor een burgerinitiatief en later een commerciële partij mogelijk zou moeten maken om glasvezel aan te leggen.”

Tutert: “Snel internet is cruciaal voor de leefbaarheid en vitaliteit in het buitengebied en wij zijn als fractie dan ook zeer verheugd dat CIF tot realisatie overgaat. Wij gaan er echter wel vanuit dat het gehele buitengebied wordt aangesloten.”

Lees ook

Passage Wijhe huldigt jubilarissen

WIJHE – Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage uit Wijhe heeft enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.