vv heino slaat toe in de tweede helft

Op 4 oktober speelden beide ploegen ook al tegen elkaar in competitieverband. De Gelderlanders waren toen met 2-1 te sterk.

In de eerste helft waren er weinig mogelijkheden te noteren, maar had AWC een licht overwicht op veld. In de tweede helft werd er door de thuisploeg uit een ander vaatje getapt.

In de 48e minuut brak buitenspeler Tjidde Koopman door en zette vv Heino op een 1-0 voorsprong. Volgens aanhangers van AWC ging hierbij een vermeende elleboogstoot aan vooraf, maar de scheidsrechter zou dit over het hoofd hebben gezien.[tweetwidget type=”single” query=”701408513579474944″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Na een uur voetballen sloeg AWC-aanvoerder Lennart Nieuwenhuis een bal uit zijn eigen doel wat hem een rode kaart opleverde. Oliedom, want ook de strafschop werd binnengeschoten door Heino-spits Hidde Smeenk.

Niet veel later werd de score opnieuw uitgebreid via buitenspeler Jesper Schokker. Ook aan dit doelpunt zou een dubieuze beslissing van de scheidsrechter vooraf zijn gegaan als we het Twitteraccount van AWC mogen geloven. Of dit supportersblindheid is, laten we in het midden.[tweetwidget type=”single” query=”701413495603130369″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Enkele minuten na de derde treffer was het opnieuw raak. Met een fraaie steekbal wist Jesper Schokker eindstation Wilco Gerritsen te bereiken die voor de 4-0 tekende.[tweetwidget type=”single” query=”701419028699607042″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Door de overwinning staat de ploeg van Michel Steggink op de achtste plaats in de Eerste Klasse. Volgende week staat de inhaalwedstrijd tegen Tubantia op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.