vv heino houdt puntje over aan doelpuntloze remise

In de eerste helft waren beide teams erg aan elkaar gewaagd en stelde zich afwachtend op. De eerste en enige grote kans was voor Tubantia-spits Hugo ter Hedde, maar deze werd gestopt door Heino-doelman Vastenavond.

In de tweede helft leek de wedstrijd te kantelen toen Tubantia-buitenspeler Melvin Degenaar met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Erg lang kon de thuisploeg niet gebruik maken van het ‘mannetje meer’, aangezien Bas Nijensteen enkele minuten later zijn tweede gele kaart van de middag te zien kreeg.

Beide ploegen kregen in de resterende minuten nog enkele kansen, maar het doelpuntloze gelijkspel was voor beide ploegen een terechte uitslag.

Volgende week staat voor vv Heino de wedstrijd tegen hekkensluiter WSV op het programma. Een belangrijke wedstrijd, aangezien de Heinoërs nog lang niet verzekerd zijn van een langer verblijf in de Eerste Klasse. De wedstrijd in Apeldoorn zal starten om 14:00.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.