vrouw uit luttenberg gewond na aanrijding

Het ongeluk gebeurde om 21.10 uur toen een 68-jarige vrouw uit Amsterdam vanaf een parkeerplaats de Brinkgreverweg in Deventer wilde oprijden. Ze zag hierbij de auto van een 32-jarige man uit Deventer over het hoofd die richting de Veenweg reed. De beide auto’s raakten elkaar en door de aanrijding kwam de man uit Deventer met zijn auto op de verkeerde rijbaan terecht. Hierdoor kwam hij in botsing met een auto die vanuit de Veenweg aan kwam rijden, bestuurd door een vrouw uit Luttenberg.

Een passagiere die bij de vrouw uit Luttenberg in de auto zat raakte gewond aan haar hoofd en werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een andere passagiere uit die auto is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Door de aanrijding was de weg enige tijd geblokkeerd. De auto van de man uit Deventer en de vrouw uit Luttenberg moesten worden afgesleept.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.