vrijwilligerspunt raalte houdt dankzij vrijwilligersavond

Een maatschappij zonder vrijwilligers is niet meer weg te denken. Ook in de gemeente Raalte zijn er gelukkig heel veel sociaal en maatschappelijk betrokken mensen die zich inzetten als vrijwilliger.

Hier zijn we heel dankbaar voor en om deze reden organiseert het Vrijwilligerspunt Raalte ook dit jaar weer de Dankzij Vrijwilligersavond om alle vrijwilligers, jong en oud, in de gemeente Raalte in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun enorme inzet!

Deze avond zal plaatsvinden op maandagavond 18 april van 19.30-22.00 uur bij Landstede MBO aan de Zwolsestraat 63a in Raalte. Het is wederom gelukt om een gevarieerd aanbod aan workshops zowel creatief als educatief aan te bieden.

Het aanbod van de workshop kan opgevraagd worden bij het Vrijwilligerspunt Raalte, vrijwilligerspuntraalte@landstede.nl of 0572-365343. Natuurlijk is er deze avond ook ruimte om gezellig bij te kletsen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u interesse, schroom dan niet om u op te geven! Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en hopen u op maandagavond 18 april te mogen ontvangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.