voorronde nederlands kampioenschap poker in den nul

Café-restaurant Ripperda wordt omgetoverd tot een ware pokerroom met professionele pokertafels, chips en kaarten. Daarnaast is er een toernooidirecteur die zorgt dat alles goed verloopt. De winnaar van deze voorronde mag een jaar lang de titel Poker Kampioen van de gemeente Olst-Wijhe dragen, krijgt een mooie beker en kwalificeert zich direct voor de landelijke finale. Daarnaast gaan de beste 5% door naar de semifinale. Het Pokerkampioenschap zet vooral in op het spelplezier bij poker.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is het grootste en leukste pokerkampioenschap van Nederland, waar elke pokerliefhebber aan mee kan doen. “De missie van het ONK Poker is om alle recreatieve pokeraars in Nederland de kans te geven om deel te nemen aan een professioneel en legaal georganiseerd pokerevenement”, vertelt organisator Mathijs Jonkers. “Vorig jaar deden al ruim 5.000 pokeraars mee. Dit jaar verwachten we het dubbele aantal deelnemers.”

Laagdrempelig toernooi
Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website staging2.onkpoker.nl inschrijven. Voor slechts €12,50 kan iedereen van 18 jaar of ouder meedoen aan het kampioenschap.
“Door mee te doen, krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel Pokerkampioen van Nederland, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, vervolgt Jonkers. “Er wordt dus niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. We willen poker naar de mensen toebrengen en we zijn blij dat de pokeraars in de gemeente Olst-Wijhe kunnen meedoen. Wat is er nou leuker dan legaal pokeren in je eigen regio?” De voorronde in Den Nul begint om 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.