voorlopig geen straatoptredens st ceacilia heeten in

Het orkest van St. Ceacilia Heeten verzorgt voorlopig geen straatoptredens meer. Dat is maandag bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering. Reden is het te geringe aantal blazende leden om fatsoenlijk een straatoptreden te kunnen verzorgen.

De slagwerkgroep zal vanaf nu, waar mogelijk, alleen op straat verschijnen. Concerten zullen echter door de gehele fanfare verzorgd blijven. Neemt het ledenaantal weer toe dan zul je de fanfare als geheel weer zo spoedig mogelijk bij straatoptredens zien verschijnen.

In het zonnetje
Tijdens de jaarvergadering van Fanfare St. Ceacilia uit Heeten hebben de leden Antoon Berghuis, Herman Hogeslag en Inge Schoot Uiterkamp-Meijerink een oorkonde met bijbehorende medaille of speld uitgereikt gekregen uit handen van voorzitter Rob Hollegien.

Antoon Berghuis ontving een bronzen medaille wegens zijn 75 jarig lidmaatschap bij de fanfare. Herman Hogeslag ontving een speld voor zijn 60 jarig lidmaatschap en Inge Schoot Uiterkamp-Meijerink vanwege haar 25-jarig lidmaatschap. Alle drie leden hebben zich gedurende deze jaren volledig ingezet als muzikant en in diverse taken zowel bestuurlijk als ook in commissies. Daarnaast hebben ze toezegt zich nog vele jaren te willen toeleggen op het musiceren in slagwerkgroep en orkest.

Aan het eind van de vergadering heeft Rob Hollegien (die op zeer professionele wijze de fanfare heeft geleid voor zes jaar) de voorzittershamer overgedragen aan Erald Ruiter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.