vol programma openluchttheater het lommerrijk

“De winterperiode is voor het bestuur de tijd om terug te kijken naar het afgelopen seizoen en op zoek te gaan naar invulling voor het komende zomerseizoen”, laat Jenneke van Doesburg weten. “Terugblik naar 2015: veel leuke voorstellingen, helaas weinig publiek. We zijn gestart met filmavonden. Hierbij hadden we wisselende bezoekersaantallen. We hebben de theaterbezoeker gevraagd om hun wensen via een enquête kenbaar te maken. Daaruit kwam de wens naar cabaret, toneel en lokale/regionale artiesten. Die wensen hebben we ingewilligd voor de komende zomer.”

Programma
Zaterdag 21 mei, 20.00 uur: De Lettelse Revue! sketches, liedjes, gedichten, dans en korte toneelstukjes. Ook het serieuze lied en de “plaatselijke roddel”! Humor voert de boventoon en garandeert een avondje lachen.

Zondag 5 juni, 14.30 uur: De Melodies! orkest De Melodies. De 27 muzikanten met een verstandelijke beperking spelen allerlei muziekstukken van over de hele wereld. Wat betekent muziek maken voor deze mensen? Heel veel! Publiek én orkestleden genieten!

Zondag35 juli, 14.30 uur: Marjolein Meyers met “Van Berini tot Solex”! Marjolein leidt het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Zaterdag 16 juli: 15.00 uur: Pluk van de Petteflet van de Gagelspöllers! Aagje, de Stampertjes – wie kent ze niet? Ruim veertig jaar geleden reed er een ventje met een rommelige bos haar in zijn kraanwagen de kinderliteratuur binnen om er nooit meer weg te gaan. Pluk is een van de beroemdste creaties van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. Beleef de avonturen van Pluk in het openluchttheater!

Zondag 14 augustus: Thijs Kemperink! Een bourgondische Tukker, gek op gezelligheid en houdt zich graag bezig met de zaken waar het echt om draait in het leven. Bij hem dus geen politieke humor of 1,5 uur allerlei maatschappelijke zaken afbranden. Hij houdt er van om een mooi verhaal te vertellen, wat dichtbij staat en waar veel humor in zit. Want lachen is gezond!

En dan natuurlijk ook nog: 3 prachtige films op zwoele zomeravonden!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.