Home / archiefcentraal / vergunninguitgifte hengelsportvereniging raalte

vergunninguitgifte hengelsportvereniging raalte

Alle leden van de Hengelsportvereniging Raalte hebben op acht, vijftien en 22 januari jongstleden de mogelijkheid gehad om de visvergunning of vispas op te halen. Een groot aantal leden heeft dit gedaan. Voor degenen die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt bestaat de mogelijkheid om de documenten op te laten sturen. Dit kan nog tot één maart aanstaande tegen het standaardtarief plus twee euro verzendkosten. Na betaling worden de documenten verzonden.

Vanaf één maart worden er brieven verstuurd, waarbij incassokosten doorberekend worden. Na dertig april gaan de documenten retour naar Sportvisserij Oost Nederland. U zult deze dan opnieuw aan moeten vragen.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.