vergunninguitgifte hengelsportvereniging raalte

Alle leden van de Hengelsportvereniging Raalte hebben op acht, vijftien en 22 januari jongstleden de mogelijkheid gehad om de visvergunning of vispas op te halen. Een groot aantal leden heeft dit gedaan. Voor degenen die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt bestaat de mogelijkheid om de documenten op te laten sturen. Dit kan nog tot één maart aanstaande tegen het standaardtarief plus twee euro verzendkosten. Na betaling worden de documenten verzonden.

Vanaf één maart worden er brieven verstuurd, waarbij incassokosten doorberekend worden. Na dertig april gaan de documenten retour naar Sportvisserij Oost Nederland. U zult deze dan opnieuw aan moeten vragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.