veerkrachtig kwiek verliest nipt van eando

De wedstrijd begon goed. Beide ploegen speelden aanvallend om de twee punten te gaan pakken. Op deze manier werd de ruststand op 12-12 bepaald. 

Na rust was E&O een fase veel effectiever. De ploeg kwam dan ook met 13-17 voor. De dames uit Raalte kwamen echter sterk terug en bepaalden de tussenstand op 18-18. Hierna was het weer E&O dat veel scoorde en de stand liet uitlopen naar 19-23. Kwiek toonde echter veel veerkracht en zette de tussenstand met nog tientallen seconden te spelen op 24-25. Een ijzersterke come-back leek in de maak, maar de dames uit Emmen wisten nog eenmaal te scoren en daarmee was de ban gebroken. De eindstand werd zo bepaald op 24-26 in het voordeel van E&O.

 Foto’s: Johan Wolff

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.