uriah heep waylon en racoon naar ribs and blues

The Blizzards,de voormalige begeleidingsband van wijlen Harry Muskee, wordt voor de gelegenheid versterkt met gastvocalisten waaronder Barrelhouse zangeres Tineke Schoemaker. Nederblues met een ‘classic touch’ door louter topmuzikanten.

Waylon en het Noordpool Orkest bewezen al eerder dat een fantastische zanger/performer en de boost van een groot orkest live een unieke combinatie vormen.

Racoon is populairder dan ooit tevoren. 3FM-luisteraars verkozen de band de afgelopen 2 jaar tot beste van ons land, ook werd de Popprijs binnengesleept en in de Top 2000 was Racoon afgelopen december met elf songs vertegenwoordigd. Het kwartet heeft na een carrière van 15 jaar z’n ideale vorm gevonden, maakt songs met eeuwigheidswaarde en staat live als een huis.

Uriah Heep
De openingsavond van Ribs & Blues wordt afgesloten door de legendarische Britse rockgroep Uriah Heep. Wanneer gesproken wordt over de grondleggers van hardrock en heavy metal, dan gaat het vaak over de ‘grote drie’: Deep Purple, Led Zeppelin en Black Sabbath. Daarmee doet men Uriah Heep tekort. De groep is al 45 jaar actief en boekte met haar kenmerkende mengsel van hard- en progressive rock met name in de jaren zeventig grote successen. In 1972 zorgde de hit Easy livin’ voor de definitieve doorbraak van de band. Klassiekers als ‘Look At Yourself’, ‘July Morning’ en het sterke ‘Lady In Black’ overleven alle tijden en worden live nog steeds fenomenaal uitgevoerd.

Informatie
De online voorverkoop is gestart via staging2.ribsenblues.nl. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop. Aan de kassa ben je 25 euro kwijt. Het terrein is vanaf 19.00 uur open.

Overige optredens
1e Pinksterdag , zondag 15 mei

De Dijk , Southside Johnny & The Asbury Jukes , Sven Hammond , Julian Sas , Henrik Freischlader , Tom Veltien & Friends , Laurence Jones

2e Pinksterdag , maandag 16 mei
The Common Linnets , Ryan Mc Garvey, Thorbjørn Risager, Brother Dege , Tiny Legs Tim , Mojo Man.

Er worden nog acht resterende acts zeer binnenkort toegevoegd aan het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.