unieke pitchavond wat leeft er in de regio

De gemeenteraad van Raalte wil in deze raadsperiode alle kernen bezoeken. Luttenberg heeft daarbij de primeur. De raad wil op deze manier op een toegankelijke en laagdrempelige manier in gesprek gaan met de inwoners. Burgemeester Martijn Dadema zit de avond voor. Doel van de bijeenkomst is te horen wat er speelt in de kernen en om inwoners en groepen gelegenheid te bieden hun onderwerpen te presenteren. Dat kan iets zijn wat in de kern speelt maar het kan ook een meer algemeen onderwerp zijn. De raad hoopt op een grote opkomst. Jong en oud is welkom met ideeën en wensen, mensen die alleen willen luisteren zijn uiteraard ook van harte welkom.

Locatie
De eerste bijeenkomst is op dinsdag 9 februari aanstaande in zaal Spoolder in Luttenberg.

Programma

20.00-21.30 uur
Welkom door burgemeester Dadema
Inwoners pitchen in twee minuten plenair hun onderwerp
Inwoners en raadsleden wisselen van gedachten op basis van de pitch
Het college geeft een korte reactie op de onderwerpen
De raad geeft een korte reactie op de onderwerpen
De sprekers krijgen de gelegenheid voor een reactie

21.30-22.00 uur
De verzamelde onderwerpen worden van een prioriteit voorzien door alle aanwezige Luttenbergers. Aan het eind van de bijeenkomst informeert de voorzitter u over het verdere verloop van het proces ten aanzien van de ingebrachte onderwerpen.

22.00 uur
Informele afsluiting met een drankje

Opgeven om te spreken
Wil je tijdens deze avond jouwidee presenteren? Je mag de gemeente het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee dat je wil presenteren. Ook op de avond zelf kun je nog doorgeven of je wil pitchen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie door te mailen naargriffie@raalte.nl of te bellen naar 0572 347770.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.