uitslagen hoofdklasse b handbal

Gastvrij Wijhe- HVBS 23-20

Zaterdagavond stond er de wedstrijd tussen Gastvrij Wijhe en HVBS op het programma. Van te voren werd ook verwacht dat Wijhe ook zal winnen. De ploeg staat veel hoger geklasseerd en heeft ook veel betere speeelsters. Wijhe won dan ook niet zo verwassend. Wat wel verassend is dat het verschil niet zo groot was en dat Wijhe alert moest blijven om te zorgen dat de ovewinning niet in gevaar kwam. Maar het nieuws vab deze week voor de koploper van de Hoofdklasse B is dat Egon Floors nu coach van Nieuw Heeten neemt de honeurs over met ingang van volgend seizoen. 

 

Auto van Ewijk/LHC DS1 – Groessen DS1 29-22

LHC boektte gisteren een goede overwininng op Groessen. Na 60 minuten spelen stond er 29-22 op het scorebord. De ploeg uit Lemelerveld beleefde tot nu toe een wisselvallig seizoen, maar lijkt zich nu op te richten. In de topwedstrijd van gisteren waren de dames ijzersterk en gaven Groessen geen kans om punten te pakken. LHC staat op dit moment vijfde en heeft nog 10 punten achter op nummer éen Wijhe. De vierde plek is voor LHC zekers mogelijk en als het misschien meezit ook nog wel een derde plek. volgende week staat er de topwedstrijd tegen Lettel op het programma 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.