Home / archiefcentraal / uitleg over tablet en social media in bieb raalte

uitleg over tablet en social media in bieb raalte

De Bibliotheek Salland, KBO afdeling Raalte en Landstede Onderwijs gaan op vrijdagmorgen 26 februari gezamenlijk aan de slag met de ‘Omgekeerde universiteit’. Leerlingen van klas 1 van Landstede (opleiding Helpende Zorg Welzijn) gaan ouderen uitleg geven over de tablet en social media.

Wie meer wil weten over twitter, facebook of whatsapp kan langskomen. Of u wilt meer weten over de werking van iPads, tablets en smartphones? Kom langs en stel de vragen. Tien tot vijftien leerlingen zitten er klaar voor. Om het een beetje te kunnen regelen moeten de vragenstellers zich wel aanmelden bij de KBO afdeling Raalte. Dat kan telefonisch via 0572-365486 of via email: jamrensen@gmail.com.

Daarbij moet aangegeven worden wat de vraag is en in welk blok iemand wil komen. De blokken zijn van 09.30 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 11.45 uur. De Bibliotheek Salland speelt heel nadrukkelijk in op het digitale tijdperk. Deze samenwerking is daar een mooi voorbeeld van. Ook de cursus Klik & Tik is er om mensen digitaal vaardiger te maken.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.