tweede editie nijboer triathlon luttenberg

Het zwemmen gebeurt in zwembad ’t Siel te Luttenberg, daarna stappen de fanatiekelingen op de fiets om rondom de berg een aantal rondes van tien kilometer af te leggen. Vervolgens wacht een hardloopparcours van 2,5 kilometer. Sportpark De Achterberg dient als inschrijflocatie en achteraf kan men hier zich douchen en omkleden.

Sponsor
De organisatie kan met het aantrekken van sponsor Nijboer Interieur en Design een aantal verbeteringen doorvoeren, waaronder officiële tijdsregistratie, wat de sporters ten goede komt. Het evenement wordt wederom georganiseerd door Sportdorp Luttenberg, in samenwerking met TopFit Salland en zo’n 80 vrijwilligers. Inschrijven kan vanaf nu op staging2.ntbinschrijvingen.nl of kijk voor meer informatie op staging2.sporthalluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.