Home / archiefcentraal / tweede editie nijboer triathlon luttenberg

tweede editie nijboer triathlon luttenberg

Het zwemmen gebeurt in zwembad ’t Siel te Luttenberg, daarna stappen de fanatiekelingen op de fiets om rondom de berg een aantal rondes van tien kilometer af te leggen. Vervolgens wacht een hardloopparcours van 2,5 kilometer. Sportpark De Achterberg dient als inschrijflocatie en achteraf kan men hier zich douchen en omkleden.

Sponsor
De organisatie kan met het aantrekken van sponsor Nijboer Interieur en Design een aantal verbeteringen doorvoeren, waaronder officiële tijdsregistratie, wat de sporters ten goede komt. Het evenement wordt wederom georganiseerd door Sportdorp Luttenberg, in samenwerking met TopFit Salland en zo’n 80 vrijwilligers. Inschrijven kan vanaf nu op www.ntbinschrijvingen.nl of kijk voor meer informatie op www.sporthalluttenberg.nl.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.