twee nieuwe buurtapps in raalte

V/d Wijckstraat

“Enkele bewoners hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben een app opgericht”, vertelt Mario Riesebeek. “De app is officieel geregistreerd op de site van wabp.nl waar tips voor het gebruik en de huisregels staan vermeld. De wijkagent vond dit een goed initiatief en heeft een speciaal nummer verstrekt welke is toegevoegd aan de app. Op deze wijze kan de politie bij calamiteiten achteraf eenvoudig getuigen benaderen.”

Riesebeek vervolgt: “Deze groep richt zich naast de van der Wijckstraat ook op de straten Wheemestraat Dumbarstraat en de Göbelstraat. Mocht er over enige tijd nog ruimte in de groep zijn, dan kan dit gebied nog worden uitgebreid. Aanmelden voor deze groep kan via de site wabp.nl. Hier kan ook een eigen groep worden opgericht.”

Blekkerhoek
Deze groep omvat de straten Ceintuurbaan, Dahliastraat Zwolsestraat, Anjerstraat, Tulpenstraat, Rozenstraat, Monumentstraat, Haverstraat, Roggestraat en Korenstraat.

Woensdag 24 februari is er een informatiebijeenkomst bij speeltuin Blekkerhoek, in gebouw Spoorzicht. Aanvang is 20.00 uur. Dan wordt er onder andere door Henny v.d. Velden (wijkagent) extra informatie gegeven over Blapp en over buurtpreventie in het algemeen. Deze avond is voor belangstellenden die aan de WhatsApp-groep mee willen doen. Er kunnen dan ook vragen gesteld worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.