trio cortado in nicolaaskerk in wesepe

Het trio bestaat uit Hannah de Witte (fluit), Arthur Klaassens (hobo) en Jasper Grijpink (klarinet). Trio Cortado, dat sinds 2012 bestaat, trekt steeds meer de aandacht. In 2014 opende het trio de serie lunchconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Naast werken van onder andere Tchaikovsky, Bach en Ravel, spelen zij in de Nicolaaskerk ook stukken die speciaal voor het trio zijn gecomponeerd.

Het optreden begint om 15.00 uur, de deur gaat om 14.30 uur open. Kaarten à 12,50 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl . Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis komen luisteren en kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.