tractor met 80 over n35

Een tractorbestuurder is de komende vier maanden zijn rijbewijs kwijt omdat hij met 80 kilometer per uur over de N35 bij Raalte reed. En dat terwijl een tractor slechts 25 km/u mag rijden.

De politie spotte de tractor omdat deze reed over de N35 terwijl dat niet mocht. Dit omdat deze normaal gesproken met een veel lagere snelheid rijden dan het overige verkeer. In dit geval was dat niet aan de orde. Er werd namelijk een snelheid gemeten van 80 km/u, terwijl 25 km/u is toegestaan.

Omdat de maximum snelheid met 50 of meer werd overschreden, werd het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. Normaal gesproken wordt het rijbewijs twee maanden ingehouden door de officier van justitie, maar aangezien deze man onlangs eerder met justitie in aanraking is geweest vanwege snelheid, zal hij rijbewijs waarschijnlijk vier maanden kwijt zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.