the passion luttenberg met vrouwelijke apostelen

Allen afkomstig uit Luttenberg (of binding met Luttenberg) van activiteiten begeleider tot de plaatselijke uitbater van de luttenbergse supermarkt. Van student tot een kloosterzuster en werkzaam in een technisch handelsbureau tot de broodverkoopster in de supermarkt.

Zo komt het Kinderkoor het boek met het verhaal aanbieden.

Er zijn twee vertellers en vier solisten, zeven koren en twee orkesten. De dirigenten van het geheel zijn Herma Jalink en Maikel Kremer. Het kruis wordt gedragen door Jeugdgroep ‘Aksie’. Twaalf apostelen, een reserve-apostel en twee beveiligers verlenen hun medewerking. Daaronder valt ook een dj-apostel, die twee aangepaste nummers speelt. In het verhaal speelt ook de Zandtovenaar ook een rol.

De regie is in handen van Marloes Reimert. The Passion wordt gespeeld op een podium van 150 vierkante meter en is zelfs voorzien van een tribune voor 200 personen.

Deze Passion is voorzien van een tribune, het wordt gespeeld in sporthal de Achterberg. Er zijn nog enkele kaartjes voor de avond (19.30 uur) en nog kaartjes te koop voor de middag (15.30 uur) bij Verf en Behang Verschoor en Coop Alfring.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.