terechte nederlaag van wesepe tegen titelkandidaat wissel

‘We hebben twee momenten mogen hopen op een goed resultaat’, aldus Wesepe trainer Bert van Losser. Volgens van Losser heeft s.v. Wissel in de eerste helft veel kansen laten liggen en had het afstand moeten nemen van de ploeg uit Wesepe. De jonge ploeg uit Wesepe wist bijna de gehele eerste helft stand te houden door compact spel en het veld klein te houden. In de 44e minuut weet Wissel dan toch te scoren en gaat Wesepe met 0-1 de kleedkamer in.

Na rust komt Wesepe speler Rens Broekhof in de ploeg. Hij krijgt als snel de kans op de 1-1, maar schiet deze niet binnen. Vervolgens krijgt Delano Schotman een vrije trap die rakelings langs het doel gaat. Binnen vijf minuten weet Wissel de wedstrijd naar zich toe te trekken en volgen de 2-0 en 3-0. De wedstrijd is op dat moment eigenlijk al gespeeld. Het wordt vervolgens nog 4-0 en in de slotfase weet Wesepe de eer nog te redden met de 4-1.

Van Losser is tevreden over het spel van zijn nog jonge team tegen één van de titelkandidaten. Na de overwinning op Wesepe staat s.v. Wissel bovenaan de ranglijst met een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer twee Victoria Boys. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Cupa/Wilp SSA op de agenda. De laatste ontmoeting tussen beide teams resulteerde in een doelpuntrijke wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.