techno cabaret en pop muziek in hoftheater

De komende week staan er twee popconcerten in het HOFtheater. De eerste op donderdag 25 februari van Edison winnares Sandra van Nieuwland, bekend van de hitsingles Keep your head up, Beggin’ en More. Het tweede concert is voor de kleintjes (3+). Jelle Amersfoort, o.a. van Andermans Veren Live, en zijn band gaan tijdens de voorjaarsvakantie op woensdag 2 maart een interactief kinderpopconcert geven. Tussen de concerten in op vrijdag 26 februari vindt het allereerste technocabaret in het HOFtheater ooit plaats. Inderdaad, technocabaret dikke beats en harde grappen van Matroesjka.

Sandra van Nieuwland – Face It
Sandra van Nieuwland verkreeg nationale bekendheid door haar deelname aan the Voice of Holland in 2012. Sindsdien bracht ze drie albums uit, deed ze mee aan Expeditie Robinson en won ze een Edison Pop prijs. In november 2015 bracht ze haar derde album ‘Breaking Ground’ uit met de single ‘Truth’. Dit jaar brengt ze het nieuwe album in de theatertour ‘Face It’ ten gehore. Met haar veelzijdige band gaat ze terug naar de kern van haar muziek. Meer dan ooit staan de stem, emotie en het verhaal centraal. Naast de nieuwe liedjes passeren ook haar hits de revue.

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 25 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 26,00.

Matroesjka – Eeuwig vlees
De Volkskrant noemde het “zeer muzikaal en zeer intelligent”. Matroesjka won in april 2014 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In hun eerste echte avondvullende theaterprogramma ‘Eeuwig Vlees’ speelt Matroesjka alsof hun leven ervan afhangt. Veel anders kun je ook niet. Het is tenslotte eten of gegeten worden. Jihad-sletjes, botox-bejaarden, doorgesnoven goochelaars en verontrustende datingshows. Met rauwe humor, schrijnende sketches en sappige technobeats draait Matroesjka alles en iedereen door de gehaktmolen.
Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 26 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 14,00.

Jelle Amersfoort & Band – Kinderpopconcert (3+)
Tijdens de voorjaarsvakantie geven zanger Jelle Amersfoort en zijn band een echt popconcert voor kinderen. Het concert kent stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows en een hoog meezinggehalte. Alles mag, dansen, springen, headbangen, zingen en zwaaien. Naast de bekende kinderliedjes zoals ‘In de maneschijn’, ‘Tante in Marokko’ & ‘Hokie Pokie’ maakt het publiek van het Kinderpopconcert ook kennis met nieuwe liedjes. De muzikanten die Jelle meeneemt zijn niet de minste. Zij hebben hun strepen dik verdient in theater- en popproducties van onder meer Jersey Boys, Abel en Ruben Hein. Ook Jelle zelf is bekend van zijn succesvolle meezing concerten in de Efteling en als ambassadeur van de WNF bamboeclub. De voorstelling is leuk voor kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze voorstelling vindt plaats op woensdag 2 maart om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 10,00.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.