taalvrijwilligers olst wijhe ontvangen certificaat

Wethouder Herman Engberink certificaten uitgereikt aan taalvrijwilligers in Olst-Wijhe. Dit is de eerste groep vrijwilligers die de training van het Taalpunt Olst-Wijhe met goed gevolg heeft afgerond. Zij zijn nu goed voorbereid op hun taak als taalcoach of taalmaatje.

Taalvrijwilligers zijn heel belangrijk voor de samenleving. Zij helpen op een leuke manier andere mensen stappen te zetten met lezen, schrijven en of praten. Veel vrijwilligers die de training hebben gevolgd zijn al bezig met mensen die zich bij het Taalpunt Olst-Wijhe hebben gemeld, maar er is nog plaats genoeg voor nieuwe mensen.

Wil je beter leren lezen of schrijven of meer Nederlands leren? Ken je iemand voor wie lezen en schrijven moeilijk is, of die wil oefenen met het Nederlands? Kom dan naar het Taalpunt. Het Taalpunt is elke woensdagmiddag van 15.00 uur tot 19.00 uur geopend in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.