t giet vedan wint bonte optocht in heino

’s Middags stroomde het centrum van Heino vol met enthousiaste carnavalisten die 23 uitgedoste deelnemers en groepen voorbij zagen gaan. Ruim 2.500 toeschouwers zagen onder het genot van een fris briesje mooie creaties voorbij komen. Het is altijd weer mooi om te zien hoe actueel sommige thema’s zijn zoals K2 zoekt K3, Met de sjoemel diesel is volgens Nico Neplenbroek niets aan de hand en Heel Heino bakt.

Het niveau was dit jaar weer bijzonder hoog en dat resulteerde bij de jury heel wat gepuzzel. De top drie zat bij alle categorieën dicht bij elkaar. Bij de grote wagens behaalde ’t Giet Vedan met 2 punten verschil de eerste prijs voor het de Gruspollen en Zeg ik Niet.

Bij de loopgroepen wonnen De Golden Girls voor de Oelewappers en Schorrie Morrie en bij de kleine wagens won De Bakploeg voor nieuwkomers Ratjetoe en VAW. Bij de basisscholen was het stuivertje wisselen ten opzichte van vorig jaar. Nu won basisschool De Dolfijn voor de Springplank. Het resterende programma van de Sökkestoppers is te vinden op staging2.sokkestoppers.nl

Uitslagen Carnavals optocht 2016

Een/Tweelingen:
1. Nico Neplenbroek, Met deze sjoemel-diesel is niks aan hand
2. Oosterlaar/Mulder, K2 zoekt K3
3. Kiek’n Wat Wot, Altied nieuws

Loopgroepen:
1. Golden Girls, Aan de kant!
2. Oelewappers, Wulle dreijt oe een rad veur de oog’n
3. Schorrie Morrie, Schorrie Morrie is nog in de race

Scholen:
1. Basisschool De Dolfijn, De Dolfijn, daar zit muziek in
2. Basisschool de Springplank, Kunstbende

Kleine wagens:
1. De Bakploeg, Heel Heino bakt
2. Ratjetoe, Wij zijn uitgelaten
3. Van Alles Wat, VAW in de geest van carnaval

Grote wagens:
1. ’t Giet Vedan, Wij strippen carnaval
2. Gruspollen, Met carnaval nemen we de gok
3. Zeg ik Niet, EHBC (Eerste Hulp Bij Carnaval)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.