supporters schenken go ahead eagles scoreborden

De supportersvereniging van Go Ahead Eagles heeft de club twee nieuwe scoreborden gegeven. De eerste is vandaag geplaatst en wordt vrijdag al in gebruik genomen. Voor de tweede moeten we nog een maandje wachten.

Door de realisatie van twee scoreborden in het stadion hebben alle toeschouwers tijdens wedstrijden goed zicht op de actuele tussenstand, de resterende speeltijd en andere uitingen die op de scoreborden voorbij komen.

Het eerste nieuwe scorebord is vandaag geplaatst in de hoek van de Leo Halle tribune en de hoofdtribune, terwijl het andere exemplaar eind maart in de hoek van de Brinkgreverweg-tribune en de IJsseltribune zal komen.

Beweegbaar exemplaar
Het scorebord dat naast de Leo Halle tribune staat, is bovendien een multifunctioneel en beweegbaar exemplaar, waardoor het ook gebruikt kan worden om beelden te vertonen tijdens evenementen en activiteiten die op het supportersplein plaatsvinden. Doordat dit scorebord gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren is, kan het ook naar andere plaatsen gereden worden.

Het tonen van herhalingen van wedstrijdfragmenten of sfeerbeelden van de tribunes is tijdens thuisduels vooralsnog alleen mogelijk indien de wedstrijd van Go Ahead Eagles live op televisie wordt uitgezonden.

Het feit dat beide scoreborden zijn geschokken door de supportersvereniging, doet de club goed. “Een gebaar dat door Go Ahead Eagles enorm gewaardeerd wordt en de club is de supportersvereniging dan ook zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de twee nieuwste aanwinsten”, aldus Go Ahead Eagles.

Douane
Overigens hebben de Deventenaren een opmerkelijke recente geschiedenis met scoreborden. Bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen had er namelijk een nieuwe moeten hangen, maar die kwam lange tijd niet door de douane.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.