stuwzangers trekt weer veel publiek

Om kwart voor twee was er haast geen plaatsje meer te vinden in Zaal de Veldhoek aan de Lemelerveldseweg in Heino. En…. om 14.30 u. werd instrumentaal ingezet door saxofoon, twee accordeons, gitaar en drums. Daarna kwam het Stuwzangerslied waarna de stemming er al vrij snel in kwam o.l.v. de Heinose dirigent Flip Jonkman.

Heel mooi was onder meer ‘The fields of Athenry’, een protestlied uit Ierland.
Het werd een feestelijk programma waarbij veel werd meegezongen. Vooral in ‘De Verzonken stad’ werd een zeer aangenaam volume geproduceerd. Café rest. ‘De Veldhoek’ Is één van de Hoofdsponsoren van de Stuwzangers en het bleek een mooie gelegenheid om voor de 2e maal aldaar een muzikale middag te verzorgen. Nog even werd ook de aandacht gevestigd op het 15 jarig jubileum van het succesvolle koor. Op 2 e Pinksterdag wordt dit gevierd met een geweldige muzikale manifestatie in Vilsteren. Na de zeer gezellige zondagmiddag uitvoering hebben velen dit reeds in zijn of haar agenda opgenomen. Dat kan niet anders!

En wilt U het programma volgen van de Stuwzangers en of een optreden bespreken? staging2.destuwzangers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.