spelletjes liedjes en verhaaltjes uit overgrootmoederstijd

Zin in een heerlijk ouderwetse wintermiddag met pim pam pet, het vlooienspel, hoepelen, sjoelen en een prachtig oud verhaal? Kom dan op woensdag 10 februari naar het Infocentrum IJssel Den Nul en ervaar hoe kinderen 100 jaar geleden hun woensdagmiddag doorbrachten.

Bij het Infocentrum IJssel is een mooie verzameling oude spelletjes voor zowel binnen als buiten. Niet alleen maar om naar te kijken, maar vooral ook om te gebruiken. Stelten, het advertentiespel, bliklopen, knikkeren en nog veel meer. Daarom organiseren de vrijwilligers van het Infocentrum een ouderwetse spelmiddag. Er kan zowel buiten als binnen worden gespeeld en boven zit meesterverteller Dolf klaar met een prachtig ouderwets verhaal. De middag is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Heeft uw kind belangstelling voor deze middag, geeft u hem/haar ruim van te voren op, want vol is vol.

Datum: 10 februari
Tijd: 14.00-15.30 uur
Plaats: Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, Den Nul
Voor wie: kinderen van 4,5,6,7 jaar
Kosten: € 3,50 incl. ranja/koekje
Vooraf opgeven via: aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk in het Infocentrum IJssel: 0570 745040

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.