snoeihout en handen gezocht voor paasvuur middel

De Activiteiten Commissie Middel realiseert ook dit jaar weer een groot paasvuur op het terrein van de familie Doorn aan de Woolsdijk in Middel. Wie snoeihout heeft kan dit op het terrein storten tegen een kleine bijdrage.

Op de volgende zaterdagen kan er snoeihout gebracht worden 20 feb. 8.30-12.00 uur, 27 feb. 5, 12 en 19 maart van 8.30-14.00 uur. Buiten deze tijden is het terrein afgesloten of u kunt een afspraak maken met Herman Schoorlemmer via 0570-531504 of Jos Nijboer via 0570-563276. In geval van slecht terrein of slechte weersomstandigheden kan het terrein eerder gesloten worden.

Ook kan de organisatie nog hulp gebruiken bij de bouw van het paasvuur. Daarvoor kun je je ook melden bij deze personen. Voor de lunch wordt gezorgd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.