slotverkoop in raalte drukte in centrum

Kwalitatief goede mode, fietsen, wit- en bruingoed, fotocamera’s, sportartikelen en dergelijke voor spotprijsjes, soms zelfs lager dan de inkoopprijs. Wintermode voor dames, heren en kinderen voor vaak minder dan de helft van de helft. Naast de tientallen modezaken doen de overige winkeliers ook mee met deze superkoopjesdag.

In de slotverkoop is er naast de dames- en herenmode steeds weer een enorme run op de kindermode, met name op de betere merken die nu ineens betaalbaar zijn voor het grote publiek. En de winkeliers? Hoe kijken zij aan tegen de slotverkoop? Lekker de bezem door de winkel, plaatsmaken voor de voorjaarscollectie, drastisch opruimen hoort ook bij ons werk, gezellig al die drukte en blije gezichten.

De slotverkoop duurt non stop tot 21.00 uur. Mocht je vrijdag geen tijd hebben, kom dan zaterdag naar Raalte. Er zijn dan zeker nog goede aanbiedingen in de winkels beschikbaar. Tijdens deze twee dagen is er wederom een kledinginzamelingsactie voor twee goede doelen. Humanitas zal vrijdag in het pand waar voorheen de OP=Op zat aan de Herenstraat alle oude kleding en schoenen etc. inzamelen. Stichting Hulpgoederen Heeten zal dit zaterdag 13 februari verzorgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.