Home / archiefcentraal / sleutelduel kwiek dames 1 thuis tegen eando

sleutelduel kwiek dames 1 thuis tegen eando

Een belangrijke wedstrijd voor Kwiek 1 dit weekend. Aanstaande zaterdag staat een sleutelwedstrijd als voorbereiding op de nacompetitie op het programma. Kwiek dames 1 dames treden dan aan tegen E&O die net een plaatsje hoger staan op de ranglijst. Afgelopen zaterdag hebben onze dames een prima uitwedstrijd gespeeld tegen Venlo, maar hebben nipt verloren van de Venlonaren.

In Tijenraan treden onze dames aan tegen E&O uit Emmen. Kwiek heeft een heldere doelstelling en dat is gewoon dit seizoen ons gaan handhaven in de eredivisie. Datzelfde doel heeft E&O. Daarom heeft deze wedstrijd op voorhand al een bijzonder karakter. Door onze dames zaterdag massaal te steunen, kunnen we ze alvast een hart onder de riem steken richting nacompetitie. Onze dames hebben er alle vertrouwen in en hopen op massale steun van het publiek.

De wedstrijd begint om 19:30 en zorg dat je erbij bent en wees op tijd want het kan weer lekker druk worden.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.