Home / archiefcentraal / sdol neemt punt mee naar luttenberg

sdol neemt punt mee naar luttenberg

Zwinselman omschrijft de confrontatie met Sportlust Vroomshoop als een lastige wedstrijd. Door de harde wind was het lastig voetballen. De kwaliteit van het kunstgrasveld was ook niet om naar huis te schrijven. Factoren die de wedstrijd zeker hebben beïnvloed. Zwinselman is echter zeer tevreden met het resultaat: ‘Een wedstrijd die in evenwicht was en wij hebben het uitstekend gedaan. Misschien had er nog wel een gluiperige 0-1 in gezeten, maar dat was niet terecht geweest’. Zeker gezien de plaats op de ranglijst van Vroomshoop ten opzichte van SDOL is dit een knappe prestatie. De vorige ontmoeting eindigde in een 0-3 nederlaag voor SDOL.

In de eerste seizoenshelft heeft ook SDOL veel last gehad van blessureleed. De oefenmeester van SDOL spreekt dan ook opgelucht over het feit dat hij weer over het grootste deel van zijn selectie kan beschikken. Hij geeft aan hier zeker de vruchten van te plukken in het tweede gedeelte van dit seizoen.

Zondagmiddag 6 maart zal SDOL het thuis op moeten nemen tegen koploper Hoonhorst.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.