Home / archiefcentraal / scholen olst wijhe gaan door met snappet

scholen olst wijhe gaan door met snappet

“Doordat kinderen gemotiveerder zijn en net als de leerkracht directe feedback krijgen op hetgeen gemaakt wordt op Snappet, hebben we de kinderen sneller en beter in het oog. Daardoor kunnen we adequater omgaan met problemen. We merken nu al dat leerresultaten verbeteren in vergelijking met het traditionele werkboek. Dat is ook gebleken uit recentelijke onderzoeken van de Universiteit Twente en de Radboud Universiteit”, laat Karin Rondhuis, locatie Locatie-coördinator van obs de Peperhof, weten.

“Daarnaast vinden we het zeker belangrijk dat kinderen ook blijven schrijven. Er is dus een goede balans tussen werken op de tablet en op papier. Mocht u dit interessant vinden…Kom eens langs om te kijken!”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.