Home / archiefcentraal / satudarah strijkt neer in leeren lampe

satudarah strijkt neer in leeren lampe

Samen met de man die de pers te woord staat, omringd door een paar andere leden, werden we terug begeleid naar de uitgang. En bij ons vertrek werd er meteen ook een lid aangewezen de entree in de gaten te houden: geen buitenstaanders gewenst. De man die er bij gehaald werd toen we ons bekend maakten als ‘van de lokale media’, wilde verder ook geen vragen beantwoorden.

Zo hadden we begrepen dat leden van Satudarah niet in clubkleding en niet met de motor mochten komen. Maar binnen zat iedereen lekker van een buffet te genieten in clubkleding. Eigenlijk waren wij de enigen in gewone kleren. “Moet je maar aan de burgemeester vragen”, was het antwoord op de vraag of dat wel toestaan was. Een ander lid dat ons terug naar de uitgang begeleidde zei nog: “dat geldt alleen voor buiten. Binnen mag het wel.”

De politie laat weten in staat van paraatheid te verkeren. Ze zijn ‘zichtbaar en onzichtbaar’ aanwezig in Raalte, voor wat de omgeving van de Leeren Lampe betreft geldt dan vooral een onzichtbare aanwezigheid, want we hebben geen agenten waargenomen.

Ook even een kijkje genomen bij het motorhotel Tivoli. Daar stond geen enkele motor op de parkeerplaats. En ook daar geen politie waargenomen.

Om 20.00 uur begint het jaarfeest van Satudarah. De band was vanmiddag het podium al flink aan het volpakken met speakers. Heavy metal en grunge gokken we.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.