Home / archiefcentraal / satudarah niet op de motor en neutraal gekleed

satudarah niet op de motor en neutraal gekleed

Een afvaardiging van de gemeente, politie, de uitbater van de Leeren Lampe en Satudarah hebben vrijdagmiddag overleg gevoerd om het feest in goede banen te leiden. “We hebben goede afspraken gemaakt en hebben er alle vertrouwen in.

De motorclub Satudarah houdt zaterdagavond een besloten feest in de Leeren Lampe waar ongeveer 900 leden op af komen. De gemeente Raalte en de politie waren, tot een telefoontje van Salland Centraal, niet op de hoogte dat het besloten clubfeest in Raalte werd gehouden.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.