sandra van nieuwland naar hoftheater

In 2012 zorgde Sandra van Nieuwland voor vier draaiende stoelen bij ‘The Voice of Holland’ en bestormde ze al snel de hitlijsten. Haar populariteit was ook duidelijk te merken aan de successen van haar eerste twee albums: ‘And More’ behaalde platina en ‘Banging on the Doors of Love’ goud en werd daarnaast ook nog eens beloond met een Edison. Met die laatste in haar repertoire maakte Sandra van Nieuwland twee jaar geleden haar debuut in de theaterwereld. Afgelopen november heeft de zangeres haar inmiddels derde studioalbum, ‘Breaking New Ground’, uitgebracht. Dit album vormt de basis voor haar nieuwe theatertour ‘Face it’, die op donderdag 25 februari te zien is in het HOFtheater in Raalte.

Via Facebook hebben wij kaarten en een cd weggeven. Mariska Veneman en Marit Droste zijn de gelukkige winnaars. Niet gewonnen? Een kaartje kost 26 euro. Kijk snel op staging2.hofinsalland.nl of er nog kaartjes beschikbaar zijn! Je kunt ook telefonisch bestellen via 0572-361361.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.