sallandse schilderdagen gaan goed van start

‘‘Het is fijn dat de reacties zo warm en positief zijn over beide locaties! Zoals iemand in ons gastenboekje schreef: ‘De entree dubbel en dwars waard’ en ‘Wat verrassen veel talent in Salland, op zo’n mooie manier gepresenteerd op deze mooie plekken!’ Wat willen we nog meer?’’

De Sallandse Schilderdagen zijn nog tot en met 6 maart te bezoeken. Het thema van de expositie is ‘Salland en zijn schilders’. Schilderclubs Luttenberg, Mariënheem en Nieuw Heeten, Kunstkring Raalte, Ateliers De Verbeelding Wijhe, De Aventurijn Raalte en De Enk Lemelerveld en een tiental individuele kunstenaars uit Salland laten met trots hun werk zien.

Verder is er een Creatief Café. Hier kan jong en oud zelf de schilder- en tekenkunst beleven en een eigen kunstwerk maken, geïnspireerd door hun omgeving of uit eigen fantasie. Museum De Laarman heeft een leuke Pipowagen en in de weekenden rijdt deze regelmatig heen en weer tussen museum en buurtboerderij. Voor de sportieve bezoeker is een wandelroute beschikbaar.

Locatie: Museum De Laarman, Butzelaarstraat 60 Luttenberg.
Locatie: Buurtboerderij Het Oosterbroek, Heuvelweg 48 Luttenberg.

Openingstijden expositie:
Opening: zaterdag 27 februari: 13.00-16.00 uur
Open: zondag 28 februari: 10.00-16.00 uur
Open: dinsdag 1 maart t/m zondag 6 maart: 10.00-16.00 uur
Entree: kinderen tot 12 jaar gratis, volwassenen 4 euro

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@delaarman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.