salland vocaal op de planken met pia douwes

Salland Vocaal gaat samen met Pia Douwes een winterconcert verzorgen in het Hoftheater. Het duurt nog wel even, want het concert is pas op zondag 29 januari 2017. Het koor is in ieder geval dolenthousiast. Zowel het bestuur van Salland Vocaal als dirigent Wim van Lenthe, heeft direct enthousiast gereageerd. “Wie wil nou niet met de musicalster Pia optreden, zou je haast zeggen. Het zal veel en extra hard repeteren worden voor het koor.”

Toevallig is januari 2017 ook de start van het jubileumjaar van Salland Vocaal. Het koor bestaat dan tien jaar. In dat kader zal verder in de loop van 2017 ook nog een eigen concert worden gegeven. Daarover vind je binnenkort meer op staging2.sallandvocaal.nl.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.