salland natuur fair 2016 wordt afgelast

Dinsdagavond werd in Heeten een extra informatieavond voor vrijwilligers van de Salland Natuur Fair gehouden. Tijdens deze avond maakte voorzitter Henk Pol bekend dat het evenement in 2016 geen doorgang zal vinden omdat er een capaciteitsprobleem bij de vrijwilligers en bestuurders is ontstaan. De voorzitter benadrukte dat het vizier inmiddels is gericht op de Salland Natuur Fair 2017. Deze zal traditiegetrouw plaatsvinden op de tweede zondag in september op landgoed Groot Zwaaftink in Heeten.

Nadat het bestuur had besloten tot afgelasting zijn de vrijwilligers als eersten op de hoogte gesteld. Het bestuur koos hier bewust voor omdat veel vrijwilligers al jaren bij de fair zijn betrokken. Sommigen zelfs vanaf het begin. Deelnemers, overheden en begunstigers zullen eveneens op de hoogte worden gebracht. Daarnaast zullen zij verzocht worden om hun zeer gewaardeerde medewerking en ondersteuning ook weer in 2017 te verlenen.

De Salland Natuur Fair wordt vanaf eind jaren 90 georganiseerd. Sinds die tijd is het uitgegroeid tot een evenement met 150 standhouders en een dagvullend demonstratieprogramma. Centraal staan natuur, landschap en de jeugd. Voor deze groep bezoekers worden activiteiten aangeboden zoals nestkastjes timmeren, broodjes bakken en waterbeestjes vangen. Jaarlijks weten zo’n 7000 à 8000 bezoekers de fair te vinden.

Het bestuur is op zoek naar mensen die op de een of andere manier bij willen dragen aan de Salland Natuur Fair. Geïnteresseerde bestuurders of vrijwilligers kunnen zich melden bij voorzitter Henk Pol (06-51987331)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.