Home / archiefcentraal / roy van zijl springt pr hink stap sprong

roy van zijl springt pr hink stap sprong

AV Salland-atleet Roy van Zijl heeft zaterdag tijdens het Nederlands Kampioenschap Indoor voor junioren starten op het onderdeel hink-stap-springen een persoonlijk record gesprongen. In een sterk bezet veld kon hij eindelijk weer eens een wedstrijd springen, na driekwart jaar geleden tijdens het springen zijn rug geblesseerd te hebben.

Bij deze oudste groep junioren, waar hij als 17 jarige één van de jongeren is, wist hij direct met zijn eerste sprong al een persoonlijk record te behalen. Zijn tweede sprong was echter nog beter en met 13,24 meter wist hij knap vierde te worden. Met drie sprongen in de 13 meter, kan Roy terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

Nu de zekerheid van een volledig herstel er is kijkt hij met veel plezier uit naar het Nederlands Studenten Kampioenschap Indoor over twee weken.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.