rommelmarkt manege de hoogeweg zoekt standhouders

Op de markt, die twee keer per jaar wordt gehouden staan, vooral mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed voor een schappelijke prijs van de hand willen doen. Maar ook reguliere standhouders op rommelmarkten zijn meer dan welkom.

De organisatie richt de managehallen in tot een sfeervolle overdekte marktplaats waar het voor verkopers en publiek prettig is om te handelen en te winkelen. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. In de hal kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. Ook aan de kinderen wordt gedacht. De hallen zelf zijn niet verwarmd.

Manege de Hoogeweg rekent op een goede opkomst. De afgelopen jaren hebben de markten zo’n 1200-1500 bezoekers getrokken. De gezelligheid en de goede handel zorgen ervoor dat de meeste handelaren en bezoekers graag terugkomen.

Een grondplaats van 4 bij 2,5 meter op de Rommelmarkt kost € 15,-. Met kraam kost een plaats € 20,- extra. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Entree vanaf 12 jaar bedraagt €1,-. Parkeren is gratis. Belangstellenden voor een plek kunnen zich melden bij Mannie Temmink: 0572-354548 of Ria Soesman, 06-81273103 of via e-mail Ria_soesman@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.