Home / archiefcentraal / rohda raalte wint niet van hekkensluiter

rohda raalte wint niet van hekkensluiter

Na de winstpartij op BeQuick 1887 hoopte Rohda-trainer Frank Tempelman vandaag opnieuw een zege te boeken. Het leek echter in de openingsfase al vroeg mis te gaan. Rigtersbleek wist met een succesvolle counteraanval de linkervleugelaanvaller te bereiken, die vervolgens koeltjes afrondde.

Enkele minuten na de tegentreffer kreeg Jeffrey de Visscher een grote kans om de Raaltenaren op gelijke hoogte te brengen, maar faalde oog in oog met de Rigtersbleek-doelman.

Rohda Raalte bleef de bezoekers terugdringen op eigen helft en kreeg enkele grote kansen op de gelijkmaker. Na een half uur kreeg De Visscher zijn tweede grote kans van de middag en schoof deze beheerst binnen en bracht daarmee de score op 1-1.

Na rust waren het de bezoekers die bloed roken. Met twee gevaarlijke afstandsschoten en een geplaatst schot leek een tweede tegentreffer voor de Raaltenaren in de lucht te hangen, maar Jens Veldwachter hield zijn ploeg op de been.

Vlak voor het eindsignaal leek Rohda-aanvaller Lars van Schooten het duel te beslissen, maar hij zag zijn inzet enkele centimeters naast de goal verdwijnen.

Door het gelijke spel van zondagmiddag is de ploeg van Frank Tempelman terug te vinden op de elfde positie in de Hoofdklasse C. Volgende week speelt Rohda Raalte opnieuw een thuiswedstrijd. Sportclub SIlvolde uit Gelderland is dan de tegenstander.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/vH_18uMOjow”]

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.