rohda raalte klopt koploper in slotminuut

Met een elfde positie op de ranglijst was Rohda Raalte zondagmiddag de underdog in de wedstrijd tegen koploper Be Quick 1887. In de eerste helft was er echter weinig verschil tussen beide ploegen te zien en golfde het spel op en neer.

Pas in de tweede helft werd de score opengebroken door de thuisploeg. De Raaltenaren leken echter niet geschrokken en pakte de draad weer op. Enkele minuten na de openingstreffer scoorde Lars van Schooten de gelijkmaker binnen en waren beide ploegen weer in evenwicht.

In Groningen kwamen inmiddels de berichten binnen dat zij de periodetitel hadden veroverd na verlies van concurrent Quick’20. Misschien dat de berichten de concentratie op het veld verstoorden, want Rohda Raalte pakte in de zeventigste minuut de leiding door een tweede treffer van Lars van Schooten.

De wedstrijd leek op een 1-2 af te stevenen maar Daan Driever scoorde namens de thuisploeg de gelijkmaker.Rohda Raalte zette in de slotminuten alles op alles om alsnog een overwinning binnen te slepen en kreeg loon naar werken. Spits Jolf Stel bracht in de negentigste minuut de stand op 2-3 en verzekerde daarmee drie punten voor de bezoekers.

Rohda Raalte staat met 17 punten nog steeds op de elfde plaats in de competitie, maar heeft MSC in het vizier. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Rigtersbleek op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.