regen houdt foekepotters in centrum raalte niet tegen

Om 13.00 uur liep het centrum van Raalte snel vol met kinderen die zoveel mogelijk snoep bij elkaar wilde sprokkelen. En wanneer er ergens al een groepje staat te zingen, dan is het natuurlijk snel aansluiten en nog even de laatste zin meezingen.

Bij Robby’s Snacks stonden er weer dranghekken voor de winkel om de kinderen zo snel mogelijk een zakje patat te kunnen geven zonder dat ze voordringen en andere klanten weghouden uit de cafetaria.

Rond een uur of het drie is het in het centrum een stuk rustiger dan voorgaande jaren. De regen zorgt er (met name door de moeders) voor dat de Leeren Lampe iets eerder opgezocht wordt. Want daar gaat het feest nog even door met het Kindercarnaval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.