raaltenaar genaaid door microsoft oplichter

Een inwoner van Raalte is deze week (bijna) opgelicht door een slecht Engels sprekende man die zogenaamd van Microsoft was. De man had korte tijd later de computer van het slachtoffer overgenomen en probeerde op die manier de Raaltenaar een paar duizend euro te ontfutselen.

Het slachtoffer rook onraad en kon op tijd ingrijpen. Maar het scheelde niet veel. De Raaltenaar meldde zich met zijn verhaal bij de politie, die nog raad voor iedereen heeft. “Microsoft belt nooit. Krijg je toch een aardige, behulpzame man of vrouw van Microsoft aan de lijn, verbreek dan direct de verbinding. Helemaal als hij of zij slecht Engels spreekt. Scheelt je achteraf aardig wat geld.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.