raalte berust in uitspraak stortgataffaire

Op 19 januari wees het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden het hoger beroep af dat door de gemeente in februari 2015 was aangespannen. Wethouder Wout Wagenmans: “Wij hebben vanaf het begin geprobeerd de extra kosten van de sanering te verhalen op de verkoper, omdat wij het onaanvaardbaar vinden om deze kosten te laten dragen door de inwoners van Raalte. Wij blijven teleurgesteld in de uitkomst, maar het college ziet onvoldoende aanknopingspunten om de juridische procedure in deze zaak voort te zetten.”

Raadsdebat
De gemeenteraad heeft aangegeven het doorlopen proces van aankoop, sanering en juridische procedure met betrekking tot het perceel Heesweg 44/44a te willen behandelen in een raadsdebat. Met het beëindigen van de juridische procedure kan dit raadsdebat gevoerd worden. Het college heeft hiervoor een informatienotitie opgesteld voor de gemeenteraad. Dit debat zal naar verwachting in de raadsvergadering van 25 februari plaats vinden.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.