presentatie over vogels in onze omgeving

Huub ter Haar uit Heeten verzorgt op woensdag 24 februari vanaf 20.00 uur een presentatie over vogels in onze directe omgeving. Dat doet hij in Kulturhus Trefpunt in Heeten.

Het voorjaar is in aantocht en de vogels zijn alweer op zoek naar partners en nestgelegenheden. Huub wil u graag meenemen in zijn enthousiasme door te vertellen over de boeiende wereld van onze vogels. Wat hebben vogels nodig om succesvol te zijn in tuinen en op het platteland. Het zal gaan over een gezonde biotoop, voedsel en huisvesting. Laat u inspireren om uw omgeving gastvrij te maken voor vogels.

De werkgroep vogelhuisvesting Heeten zal aanwezig zijn met de duurzame nestkasten waarbij u voor elke besteedbare 30 euro 10 euro aan subsidie ontvangt. De nestkasten zijn tevens te bestellen via de winkel van Zuid-Oost Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.