praat met gemeenteraad over groen en kapbeleid

De gemeenteraad van Raalte houdt op dinsdag 15 maart een discussieavond over het groen- en kapbeleid. Iedereen is deze avond van harte welkom om zijn of haar mening over het openbaar groen, de bomen, de bermen en het landschap in de gemeente Raalte te geven. “Ook willen wij graag met u praten over het actualiseren van het kapbeleid. Heeft u ideeën, wensen, suggesties, goede ervaringen of een andere inbreng, dan heeft u nu de kans dit met ons te delen.”

De avond vindt plaats in zaal Reimink aan de Spanjaardsdijk 17 in Heeten. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Het gesprek met de gemeenteraad begint om 20.00 uur.

Programma
Je wordt welkom geheten door de voorzitter van de raad, burgemeester Martijn Dadema. Daarna krijg je een korte inleiding op het huidige groen- en kapbeleid. Vervolgens krijg je de gelegenheid om jouw idee tijdens een korte pitch te presenteren die daarna verder wordt besproken. De resultaten van deze avond komen terug tijdens de vergadering van de gemeenteraad.

Aanmelden om te spreken
Wil je tijdens deze avond uw idee presenteren? Je mag het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee dat je wil presenteren. Ook op de avond zelf kun je nog doorgeven of je wil pitchen.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de griffie door te mailen naar griffie@raalte.nl of te bellen naar 0572 347770.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.