pec wint door twee prachtige treffers van ado

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor ADO, nadat Van der Hart en Bouy elkaar niet bepaald vonden in de communicatie, deze kans werd echter gemist door Duplan. Na 20 minuten waren het wederom de Hagenezen die gevaarlijk waren, Van der Hart lette nu wel goed op en pakte de bal. In een verder gezapige eerste helft wist Zwolle toch te scoren. Lam roste de bal hard naar voren en die bal belandde uiteindelijk bij Dekker. Die wist er wel raad mee en schoot keihard raak in de bovenhoek. Direct hierna was het rust.

In de tweede helft was de eerste kans voor de Zwollenaren, uit een hoekschop werd echter niet binnengewerkt. Na 70 minuten spelen leverde Beugelsdijk zomaar de bal in, Marinus wist er echter geen raad mee en zo bleef de 0-1 op het scorebord staan. Het Haags kwartiertje begon spectaculair voor ADO. Een bal op de lat en een prachtige redding van Van der Hart hielden PEC op de voorlopige driepunter. De Zwollenaren dachten even later via Veldwijk te scoren door een kopbal, maar de bal was niet in zijn geheel over de lijn. Invaller Nijland had de wedstrijd kunnen beslissen in de slotminuten, maar hij schoot de bal veel te slap in. De beslissing kwam na twee minuten in de blessuretijd. Een subtiele voorzet werd heerlijk tegendraads binnengeschoten door Veldwijk. De 0-2 was de laatste en beslissende goal. 

Volgende week zaterdag speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.