overwetering gezondste kantine volgens genee

Afgelopen vrijdag zijn 5 enthousiaste leden en initiatiefneemsters van het eerste uur , die het project Vullen of Voeden binnen de sportkantine van Sc Overwetering ondersteunen, afgereisd naar Hilversum. Dit om in het programma Voetbal Inside van RTL 7 met o.a Wilfred Genee en Johan Derksen de prijs van 750 euro in ontvangst te nemen.

Sc Overwetering is sinds vorig jaar november gestart met een bewuste kantine. Inmiddels gaan onder andere de Balletjes Breed als warme broodjes over de toonbank. Het team dat dit project ondersteund zijn hier ontzettend enthousiast mee bezig. Dit is ook opgevallen bij de organisatie van Vullen of Voeden.

Sc Overwetering heeft zich hiermee goed kunnen onderscheiden van andere deelnemende clubs. Vandaar dat zij deze maandprijs gewonnen hebben. Het geld zal besteed worden aan de jeugd en het project Vullen of Voeden. Volgens de dames is dit een kers op de suikervrije taart. Een extra stimulans om hier mee door te gaan!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.