Home / archiefcentraal / overwetering dringt top 3 binnen

overwetering dringt top 3 binnen

Een gewonnen uitwedstrijd tegen Albatross met een minimaal aantal doelpunten (0-1) heeft ervoor gezorgd dat Overwetering nu op de derde plek terug te vinden is in de klasse 3B. Het enige doelpunt werd in de 81e minuut gescoord door Mohammet Kifeta. Eerder in het seizoen had Overwetering veel minder moeite met dezelfde tegenstander. Destijds werd het 5-0.

Er is een reële kans dat Overwetering de ingezette reeks een positief vervolg kan geven in de volgende wedstrijd. Aanstaande zondag komt namelijk Beekbergen op bezoek, dat momenteel op de negende plek staat. Toch zal een overwinning niet vanzelfsprekend zijn, gezien het 2-2 gelijkspel dat beide ploegen in een eerdere ontmoeting behaalden.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.