oudere inwoners heino nemen voorsprong op carnaval

Zaterdag 6 februari 11.00 uur

Jeugdprins Corné en Prins Marcel I nemen deze ochtend de sleutels van het Stoppersgat in ontvangst. Verantwoordelijk voor dit officiële startsein van het carnavalsfeest in Heino is de nieuwe Meesterburger. Plaats van handeling is het verenigingsgebouw ‘De Coöperatie’ aan de Canadastraat.

14.00 uur Carnavalsoptocht
Grote narrenstoet met deelname van een flink aantal carnavalesk uitgedoste wagens, groepen en individuen. Start aan de L.J. Costerstraat via C. Huygensstraat, Molenweg, De Weerd, Vogelzang, Grote Bisschop, Brinkweg, Dorpsstraat, Canadastraat, Vlaminckhorstweg, Haarstraat, Marktstraat. De ontbinding van de optocht is bij de Aldi.

16.00 uur Jeugdcarnaval
Onder leiding van Prins Corné I en zijn Gaägies vindt in de Sökkeburcht een spetterend carnavalsfeest plaats. De muziek komt van DJ Jasper en aan het eind van de middag worden de prijzen van de optocht uitgereikt.

20.30 uur Sökkestoppersbal
Een fantastische feestavond in de Sökkeburcht met optredens van De Dikdakkers, Henri van Velzen en DJ Pascal. Dat wordt een knaller van een eerste avond in de residentie.

Zondag 7 februari 16.00 uur Kleintje Carnaval
De gezelligste zondagmiddag en avond van de regio! DJ Pascal zorgt er voor dat iedereen goed in de stemming komt . Ongeveer 16.30 uur is Clown Knapie weer aanwezig voor een spetterende show en vanaf 19.00 uur staat het Duo Dubbel Fris op het podium. DJ Chiel zet de residentie in de laatste set van de avond op z’n kop.

Maandag 8 februari 20.30 uur
De maandag van het carnavalsfeest gaat door het leven als het Bouwersbal. Als blijk van waardering naar onze wagenbouwers is er een speciale aanbieding voor de drankjes. Nieuwsgierig? Kom naar de Sökkeburcht!
DJ Jan en Emiel en Dj Chiel zorgen weer voor de muzikale omlijsting.

14.30 uur Groot Kindercarnaval
De afsluitende middag voor de jeugd, natuurlijk onder leiding van Prins Corné I en de Gaägies. Tijdens het feest zal hij de prijzen uitreiken van de kleurwedstrijd en aan degene die het mooist of gekst is verkleed. Daarnaast is DJ Jasper Esman, Clown Knapie en Grime de la Grime weer aanwezig om de kinderen op en top te vermaken met muziek, entertainment en schminken.

20.30 uur Dweilavond
Een waardige afsluiter van Carnaval 2016. Onder leiding van Prins Marcel I en onder impulsen De Havenzangers 2.0 gaat het dak van de Sökkeburcht er nog één keer af!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.